Zelfstandig HR-professional? Kennis van verzuim?


Extra inkomsten uit jouw netwerk?

Als (zelfstandig) HR-professional kom je bij verschillende organisaties over de vloer. Je adviseert of vult tijdelijk een functie in. Jouw kennis is waardevol voor je klant. Je wil inhoudelijk de beste ondersteuning bieden. Maar wist je dat jij ook onze trainingen kunt gebruiken? Dat je er zelfs aan kunt verdienen... En dat het je helemaal niks kost?


Heb je kennis van verzuimgesprekken, van Poortwachter, of adviseer je over hybride samenwerken? Of ben je actief op preventiegebied, dan hebben we een interessant instrument waarmee je je klanten kunt ondersteunen. 


Onze online trainingen zijn Interactieve Video eLearnings. Ze vullen het gat tussen persoonlijke, live trainingen en onpersoonlijke eLearnings. Bij ons is de kennisoverdracht rondom verzuim verpakt in interactieve beeldverhalen. Een vorm die je nog nergens in de sector ziet. En bedrijven zijn er enthousiast over. Organisaties als PostNL, Gemeente Amsterdam, KLM, ANWB, Hogeschool Utrecht, HvA, Fontys en zorginstellingen maken er gebruik van.

Een voorbeeld:

Preview van de trainingsvideo 'Werkdruk de baas' waarin je leert omgaan met werkdruk. Gebaseerd op het JDR-model (Job Demands and Resources) waarin energie- en hulpbronnen afgezet worden tegen stressoren. 

Een voorbeeld (kantel je scherm):

Preview van de trainingsvideo 'Werkdruk de baas' waarin je leert omgaan met werkdruk. Gebaseerd op het JDR-model (Job Demands and Resources) waarin energie- en hulpbronnen afgezet worden tegen stressoren. 
trainingsmateriaal verzuimpreventie

Je eigen workshops verrijken?

Onze trainingen zijn ideaal om bij je klant mensen te trainen, bijvoorbeeld over hybride samenwerken, werkdruk, of hoe je een goed verzuimgesprek voert. Je gaat met een groepje zitten nadat je ze een paar dagen van tevoren toegang hebt gegeven tot een van onze trainingsvideo's. De deelnemers doorlopen de verschillende scenario's en krijgen in de video meteen feedbacks. In de groep is het nadien krachtig om het met elkaar te bespreken, begeleid door jou als extern adviseur. Zie het maar als een moderne praatplaat.

(Te) afhankelijk van declarabele uren?

Het interimwerk is niet altijd even leuk. Wat ook bij een eigen praktijk hoort, is acquisitie. Het verwerven van nieuwe klanten. Niet iedereen is daar goed in en maakt daar tijd voor vrij. Veel interim adviseurs vinden hun opdrachten inhoudelijk leuk en ze geven voldoening, maar als een opdracht is afgerond en er zich niet een vervolg aandient, kan het een tijd stil zijn. Dan duik je weer in je netwerk en probeer je nieuwe klanten te regelen. Soms gaat dat gemakkelijk, maar vaak ook moeilijk. Met deze propositie breng je daar verandering in.

Extra inkomsten uit jouw netwerk

Financieel gezonde bedrijven hebben een continue stroom van inkomsten. Voor Zelfstandig Professionals is dat ook mogelijk. Zonder dat je zelf (tijd) hoeft te investeren in productontwikkeling en verkoop. 


Zeker in deze onzekere tijd van inflatie en torenhoge energienota's is het niet alleen prettig om doorlopend opdrachten uit te voeren, maar ook om een passieve inkomstenstroom te hebben. Wanneer je even niet declarabel bent, zie je toch je bankrekening aangevuld worden, en heeft de inflatie op jou geen vat.
Gratis proberen >>


Ik wil eerst de trainingen helemaal bekijken.
Deal bekijken >>
Eenvoudig extra omzet genereren.

Extra inkomsten uit jouw netwerk

Financieel gezonde bedrijven hebben een continue stroom van inkomsten. Voor Zelfstandig Professionals is dat ook mogelijk. Zonder dat je zelf (tijd) hoeft te investeren in productontwikkeling. 


Zeker in deze onzekere tijd van inflatie en torenhoge energienota's is het niet alleen prettig om doorlopend opdrachten uit te voeren, maar ook om een passieve inkomstenstroom te hebben. Wanneer je even niet declarabel bent, zie je toch je bankrekening aangevuld worden, en heb jij geen last van de inflatie.