eHealth verzuimgesprek en werkdruk


Veelgestelde vragen


                   

FAQ's Online Verzuimtrainingen

Wie mogen er gebruik maken van de trainingen die we voor onze organisatie aanschaffen?

Iedereen die werkzaam is binnen de organisatie (juridische entiteit) mag onbeperkt gebruik maken van de training, ook externen die tijdelijk worden ingehuurd.

Wat wordt er exact geleverd?

Kies je voor een eenmalige, losse training, dan sturen we je een link naar een pagina op deze site waar jouw gekozen training(en) op zullen verschijnen, precies op de gewenste data.

Kies je voor een bedrijfsbrede inzet van een training, dan hebben we vooraf even persoonlijk contact, per e-mail of telefonisch. Dit contact is belangrijk om de plaatsing van de videotool op jullie portaal kort af te stemmen. We mailen een unieke insluitcode (embed code) die op dezelfde manier werkt als wanneer je een YouTube-video op je site zou plaatsen.

Voor wie zijn online verzuimtrainingen bedoeld?

De trainingen zijn bedoeld voor leidinggevenden en medewerkers in organisaties. De trainingen zijn zo generiek mogelijk gehouden, waardoor ze door veel organisaties ingezet kunnen worden, zowel in de commerciële als in de non-profit sector.

Mogen we de videotraining ook gebruiken voor commerciële doeleinden?

Nee, dat mag niet. Zou je dat toch wensen, neem dan even contact met ons op, dan denken we mee.

Ik zie weleens video's die heel leuk zijn, maar halverwege stopt het en moet je betalen voor extra content. Is dat bij jullie ook zo?

Nee, dat doen we niet. Je betaalt voor een volledige trainingstool waar je iedereen binnen de organisatie gebruik van kunt laten maken. Geen verborgen up-sells dus.

Is het afnemen van een coaching- of begeleidingstraject verplicht bij de aanschaf van een videotool?

Nee hoor. Geen gedwongen winkelnering. Je maakt zelf uit óf en welke expert je welke begeleiding wilt laten verzorgen naast het beschikbaarstellen van de online verzuimtraining aan je personeel.

Wat kosten de trainingen en hoe lang mogen we er gebruik van maken?

Een losse training kost 950 euro (onbeperkt aantal deelnemers). De training staat een hele week voor jouw organisatie. In die week kun je je medewerkers trainen.

Zet je de training bedrijfsbreed in, bijvoorbeeld op je eigen portal, dan gelden er andere tarieven en neem je een jaarlicentie af (gebruiksrecht voor een jaar). Het tweede, derde en de opvolgende jaren zijn aanzienlijk voordeliger. Alle prijzen vind je op www.onlineverzuimtrainingen.nl/aanbod-en-prijzen

Moet ik een abonnement afsluiten om van de producten e/o diensten gebruik te maken?

Nee, de losse trainingen zijn beperkt beschikbaar (uiteraard kun je herhaaldelijk trainingen bestellen) en direct te bestellen, je ontvangt eenmalig een factuur.

Bedrijfsbreed worden de producten (videotrainingstools) verstrekt op licentiebasis met een looptijd van een jaar. Eventuele aanvullende diensten van de experts zullen worden geoffreerd.

Ik wil een videotraining graag eens voor 1x inzetten, omdat ik een themaweek organiseer. Moet ik dan voor iedereen een training afnemen (of een bedrijfsbrede versie voor een heel jaar)?

Nee, dat hoeft niet. Als je een themaweek of seminar organiseert en een interactieve video eLearning lijkt je leuk om aan te bieden, dan helpen we je event tot een succes te maken. Voor 950 euro koop je een tijdelijke versie (onbeperkt aantal deelnemers).

Kan ik de kosten declareren bij onze zorgverzekeraar?

In bepaalde gevallen kan dat. De online trainingen zijn mede ontwikkeld met Zilveren Kruis, het kan zeker de moeite lonen met hen te overleggen over besteding van het (gezondheids)budget. Wat andere zorgverzekeraars willen bijdragen is ons niet bekend.

Wat is de relatie tussen de video's en de experts?

De experts hebben mee-ontwikkeld aan de videotools. Zij waren verantwoordelijk voor de content en weten op hun vakgebied van de hoed en de rand en zijn bereid je te helpen met interventiesrogramma's, workshops of coaching.

Door wie worden de videotools onderhouden?

Studio Interactive is de maker van de tools die eveneens de hosting en het onderhoud doet. Het kan voorkomen dat er updates zijn voor videotrainingen. Deze worden dan doorgevoerd en de klant ontvangt hiervan tijdelijk een service-update.

Wie is de eigenaar van OnlineVerzuimtrainingen.nl?

OnlineVerzuimtrainingen.nl is een platform van Studio Interactive en staat als handelsnaam bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder nummer 67971318.

Is het mogelijk om de videotools op maat te maken voor onze eigen organisatie?

Tot op zekere hoogte kan dit. We kunnen bedrijf- of themaspecifieke content laten verschijnen in de video, bijvoorbeeld op het juiste moment als een bepaald onderwerp of vraag in beeld gebracht wordt. Denk hierbij aan een aanklikbare knop die in beeld verschijnt of een tekst lay-over die over het beeld schuift met daarop de extra info.
Scènes kunnen gedeeltelijk worden aangepast. Neem gerust even contact op als je wensen teveel afwijken van het scenario in de video.

Kan ik voor onze organisatie een geheel eigen videotraining laten maken?

Ja, dat kan. Inspireert de methode je, dan kunnen we - al dan niet gebruikmakend van hetzelfde script - een maatwerktraining ontwikkelen. Stel je vraag gerust per e-mail of via 'Contact' rechtsboven.

Hoe lang duren de videotrainingen ongeveer?

Dat hangt af van de keuzes die je in de video maakt, maar ga uit van 20 - 30 minuten. Dit is voor alle trainingen ongeveer gelijk.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn mensen de trainingen ook daadwerkelijk gaan doen?

We adviseren om met interne communicatie bekendheid te geven aan de nieuwe tools. De bedrijven die dat doen, halen beduidend meer uit de videotools dan organisaties die er niks aan doen. Naast de Top Tien Tips geven we je ook gratis een interactieve trailer (bij Hybride Werken, Verzuimgesprek, Vitaliteit en Werkdruk) die je kunt inzetten als smaakmaker.

Wat als er iets fout gaat, bij wie kan ik dan terecht?

Bij ons; via e-mail of telefoon. Maar wees gerust, bij de levering (plaatsing) en het draaiende houden van de videotrainingen is nog nooit iets fout gegaan (dat de video niet doet wat het moet doen). Op z'n hoogst zou een internetstoring roet in het eten kunnen gooien, maar helaas ligt dat buiten onze invloedssfeer. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat er iets niet naar verwachting is, laat het ons direct weten, we zijn per telefoon, e-mail en via 'Contact' op deze site bereikbaar.

Hoe werkt het 'Gratis proberen' precies?

Voordat je kiest voor de videotrainingen wil je ze natuurlijk een keer gedaan hebben. Het werkt zo:
1. Vraag een proefversie aan via de knop in het menu rechtsboven (of hier direct onder).
2. Binnen enkele minuten ontvang je een toegangslink voor een proefversie in je mailbox. De proefversie staat op de door jou aangegeven datum open en je kunt er op je gemak doorheen en met collega's bespreken. Zie het maar als een proefrit.

                 

null

Phoenix-site